عنوان: جلسه معاونت آموزش جامعةالمصطفی العاملمیة دکتر جزائری با ریاست و اساتید مجموعه امام مبین
زمان: 1شنبه/ 15/7 1403ش برابر 6اکتبر 2024میلادی و 2 ربیع الثانی 1446ق
با حضور: حجت الاسلام و المسلمین دکتر جزائری -معاونت محترم آموزش جامعۀ المصطفی العالمیة- وهیئت همراه. ریاست، معاونان آموزش و اساتید مجموعه امام مبین.
جلسه با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز گردید و در ادامه حجت الاسلام والمسلمین اقای سید داود حیدری ریاست مدرسه عالی و موسسه بین المللی قرآني آنلاین امام مبین، ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان گرامی، گزارش کوتاهی از فعالیت های انجام شده در طول هشت سال فعالیت مجموعه امام مبین ارائه دادند. وی تاکید کردند امروزه فضایی مجازی، تبدیل به فضایی حقیقی شده است، و مجموعه امام مبین، با درک اهمیت فعالیت های رسانه ای در عرصهی بینالمللی و نیز با داشتن امکانات استدیویی، دست به تولید محتوا زده است. در ادامه ایشان افزودند که الحمدلله تعداد ۳۶ نفر طلاب از کشورهای مختلف جهان در مدرسۀ عالی آنلاین امام مبین به صورت آنلاین مشغول یادگیری علوم اسلامی هستند، و قرآن آموزان بسیاری در سنین مختلف و از کشورهای متفاوت اروپایی، آمریکایی و استرالیا، مهارت های قرآنی و معارف اهل بیت علیهم السلام را فرا می گیرند. ایشان در پایان، خواستار همکاری بیشتر معاونت محترم آموزش جامعة المصطفی العالمیة در فرایند پذیرش و استفاده بیشتر از ظرفیتهای موجود در جامعةالمصطفی شدند.
در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر جزائری، یادآور شدند که هم در سطح منطقه ای و هم در سطح جهانی در شرایط بسیار خاص و حساسی قرار داریم، و در این شرایط خاص، فضای مجازی و تدریس آنلاین از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ایشان افزودند: دنیای مجازی یک فرصت است که ما باید از این فرصت به خوبی استفاده کنیم. این فضا امتیازات منحصر بفردی دارد. کار در فضای مجازی ماندگارتر از تدریس حضوری است و نیازمند به آمادگیهای بیشتری است. در این فضا، اساتید محترم باید بکوشند مطالب ارزشمند دینی را به صورت مختصر و کوتاه بیان کنند.
ایشان در ارتباط به صدور مجوّزهای آموزشی مجموعۀ امام مبین که سالهای قبل صادر شده امابجهت عدم پیگیری های لازم تاکنون به مرحله نایی نرسیداند و در نتیجه اساتید این مجموعه به عنوان اساتید جامعةالمصطفی از امتیازات مصوب تدریسی برخوردار نبوده اند، قول همکاری و مساعدت جهت تسریع در انجام امور دادند و از معاونان خویش خواستن هر چه زودتر این فرایند به اتمام برسد. ایشان در ادامه به سه گام مهم این فرایند که باید برداشته شود تاکید داشتند:
– نهایی کردن صدور مجوّز قطعی مجموعه امام مبین.
-تبیین و بروزرسانی رشتهها. باید رشتههای کاربردی و مطابق با نیاز جامعهی هدف امام مبین، تعریف و تبیین شود: نظیر رشته مطالعات اسلامی و حفظ و مفاهیم قرآن کریم.
-صدور کد برای کلیه دانش پژوهان امام مبین که مقدمه فعال شدن سجا برای اساتید امام مبین و برخورداری از امتیازات تدریسی است.
در پایان جلسه کلیپ های کوتاهی از فعالیت های مختلف مجموعه امام مبین در بخش های مختلف آموزشی، تبلیغی و پژوهشی به نمایش درآمد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.